Ahir va ser un dia molt trist pel CLUB BÀSQUET ESCOLÀPIES FIGUERES. La Silvia Carreté ens va deixar, mare del nostre president Martí Carbó i avia dels nostres jugadors Jan i Maria. Des del Club expressem el nostre més sincer condol a tota la família.

“Ella va ser cofundadora del Club juntament amb onze persones més aquell 27 de juny de 1997. Va fer tots els tràmits per inscriure aquell club recent nascut a la Federació Catalana de Bàsquet i a totes les institucions.

A partir de l’any 2000 em vaig incorporar a la Junta del club, bàsicament a petició seva. Vaig compartir amb ella moltes hores de treball, i converses per veure quines eren les millors decisions a prendre per tal que el club es consolidés i tingués un creixement viu, alegre i traspassant les fronteres de l’escola però sense perdre mai la identitat i principis de l’escola.

El meu agraïment a la seva feina i al suport que sempre em va donar en la meva etapa com a president de l’entitat.

DESCANSA EN PAU SILVIA, el teu record estarà ben viu entre nosaltres.”

Ramon Pastoret i Güell