Nota de Premsa: ELS CAMPIONATS

Bàsquet Joviat de Manresa i C.E.B Sant Jordi de Rubí campions de Catalunya de Bàsquet en categories Pre Infantil Femení i Cadet Masculí.

Ha estat un cap de setmana intens i amb moments de molta qualitat. En categoria Pre Infantil el Bàsquet Joviat s’ha imposat l C.B. Manlleu a la final per 68-41. Bon paper del C.B .Escolàpies que al final ha obtingut el 5e lloc del campionat després de guanyar al C.B. Morell i al Unió Girona. En el partit inaugural va perdre amb el club de moda del bàsquet femení català, el Snatt’S Santa Adrià.  Tot això un gran paper de les noies de Manel Compte.

En el campionat cadet masculí, amb un format diferent i només amb tres partits el campió ha estat com sol ser habitual el representant de la territorial de Barcelona, el C.E.B. Sant Jordi que a la final ha guanyat al C.B. Aguiles de Santa Coloma de Queralt per 65 a 59.  A la semifinal es va imposar també al C.B. Escolàpies en un partit dominat pel figuerencs en la primera part, però que a partir del minut 35 es va anar decantant a favor del barcelonins amb un joc més físic i intents.  Els nois de la Sandra Compte i en Jordi Chacel han fet un gran partit mentre les forces han aguantat.

En resum un gran cap de setmana de bàsquet que ha portat a Figueres unes 500 persones  i en el que ens podem sentir satisfets del paper del nostres equips.