JORNADA 9

11 i 12 de Novembre del 2016.

Jornada prèvia a la data de la Presentació de la 20a Temporada marcada per un balanç 6 victòries i 4 derrotes.

El Sènior Masculí deixa de ser invicte a casa després de perdre contra el recent descendit CE Palamós, amb força assistència de públic. Partit marcat per la poca intensitat en els primers compassos dels vermells que tot i intentar remuntar al marcador a la represa del descans, el mal percentatge en tirs lliures i el balanç defensiu en algunes transicions ha fet decantar el marcador cap als visitants.

El Sots-25 Femení perd en la seva visita a casa del líder en un partit marcat per les baixes vermelles, tot i que les vermelles van lluitar en tot moment. L’encert local va ser determinant.

El Cadet Masculí segueix invicte en la seva categoria després de demostrar una molt bona solidesa defensiva. El Cadet Femení guanya en un partit molt complet per part de les vermelles i on el bon encert va ser la base per quedar-se amb la victòria a casa.

L’Infantil Masculí perd en el seu desplaçament a la capital del Pla de l’Estany en un partit on els vermells van disputar un molt bon partit però que en certs moments del matx els locals van anar marxant al marcador. Tot i intentar-ho al final, els vermells no van poder reduir la distància.

El PreInfantil Femení guanya sense complicacions el seu partit i imposa un dur correctiu al rival. Les vermelles van anar practicant certs ajustos tant ofensius com defensius.

El Mini Masculí guanya el seu partit gràcies a la bona solidesa defensiva i un bon rendiment ofensiu. El Mini Femení guanya tot i fallar moltíssims bàsquets fàcils, però on les vermelles van fer gala de bon joc.

Per últim, el PreMini Masculí 09 perd en un partit contra jugadors més grans, però en què en cap moment els vermells s’han fet petits, donant molt bona imatge i molt bon joc.

Tanmateix, aquest diumenge, les jugadores Alba Farrés, Anna Gironès, Berta Juanola i Jana Artigas han assistit a la trobada PDP de Girona com a representació del nostre Club.