JORNADA 8

5 i 6 de Novembre del 2016.

Jornada marcada per la finalització de moltes fases prèvies dels més petits.

El Sènior Masculí perd per la mínima en un partit on la mala primera part va fer que els vermells s’apliquessin de valent a la segona, però que va ser insuficient per donar la volta a la sempre complicada pista del conjunt olotí.

El Sots-25 Femení va perdre en un partit on les vermelles no van estar del tot encertades en el joc.

El Cadet Masculí va fer gala del seu potencial ofensiu davant de l’últim classificat. El Cadet Femení ha perdut en l’últim matx de la jornada en un partit marcat pel poc encert en tot partit de les vermelles.

L’Infantil Masculí perd en un partit on tot i començar bé, la intensitat rival ha sigut clau.

El PreInfantil disputa doble partit: dijous perd en un partit on els vermells van donar la cara en tot moment, però l’últim quart va ser decisiu; en el de dissabte els vermells van superar els rivals i on tots els jugadors varen aportar. El PreInfantil Femení s’emporta la victòria en el seu desplaçament després d’imposar un dur correctiu al conjunt garrotxí.

El Mini Masculí perd davant del CB Banyoles en un partit on la manca d’efectius i el poc encert foren determinants. El Mini Femení suma la segona victòria consecutiva en un partit on les vermelles tot i fallar cistelles relativament fàcils, van poser endur-se el partit gràcies al bon joc en equip.

El PreMini Masculí 07 guanya en un partit on ha dominat des del principi. El PreMini Masculí 08 guanya el seu partit degut a un bon ritme ofensiu i una molt bona defensa. El PreMini Masculí 09 quasi obté la seva primera victòria en un partit en què tot i dominar en quasi tota l’estona, l’últim parcial va decantar la victòria local. El PreMini Femení perd en un aprtit on les vermelles no van imposar en pràcticament cap moment el seu joc.