JORNADA 5 – TEMPORADA 17/18

14 i 15 d’Octubre del 2017.

Jornada amb un balanç de 6 victòries i 6 derrotes.

El Sènior Femení guanya en un partit on les vermelles es van saber refer d’un dur parcial just a l’inici. Tot i així, les vermelles han sabut patir fins al final i endur-se’n un partit molt important a casa. Totes les jugadores, incloses les júniors que van pujar a ajudar, han rendit a un molt bon nivell.

El Júnior Masculí perd en l’últim partit de la jornada en el seu desplaçament a Badalona davant d’un equip molt superior i que ha sabut castigar totes les errades dels vermells.

El Júnior Femení perd degut a una molt mala sortida. Tot i així, les vermelles han apretat les dents,però masses errors sota aro i pilotes perdudes han fet que no poguessin girar el marcador.

El Cadet Masculí perd davant d’un rival que ha sabut explotar els seus punts forts davant d’uns vermells que tot i la bona actitud, han fallat masses cistelles teòricament fàcils.

L’Infantil Masculí segueix invicte al guanyar en un partit on els vermells han anat de menys a més gràcies al bon joc desplegat.

L’Infantil Femení Vermell guanya tot i sortit força espesses. A partit de la represa, les vermelles han pujat els decibelis en defensa i fent bones transicions s’enduen una victòria que també les permet seguir invictes.

L’Infantil Femení Negre  perd degut a una mala concentració en defensa i mala selecció de tirs en atac. Tot i així, les vermelles no han baixat els braços i s’han refet al final.

El Mini Masculí 07 guanya gràcies a un bon joc.

El Mini Femení, també invicte, guanya el derbi en un partit coral per part de les vermelles on han estat encertades tant en atac com en defensa.

El PreMini Masculí 2008 és l’altre equip que segueix invicte després de guanyar un bon Vilafant que va saber jugar de tu a tu als vermells en algunes estones del partit. Tot i així, la intensitat i el bon joc dels vermells van fer que s’emportessin una preuada victòria.

El PreMini Masculí 2009 guanya el primer partit de la temporada en un matx on els vermells van dominar en tot moment.

El PreMini Masculí 2010 perd en el seu desplaçament a Girona davant d’un equip més fort i més rodat que els vermells. Tot i així els vermells no van baixar la intensitat i van seguir apretant.

El PreMini Femení perd davant d’un equip superior físicament.

 

_

CATEGORIA EQUIP LOCAL RES. EQUIP VISITANT
SÈNIOR MASCULÍ NJ NJ NJ
SÈNIOR FEMENÍ CB ESCOLÀPIES 49-44 BÀSQUET LLORET
SOTS-25 MASCULÍ NJ NJ NJ
JÚNIOR MASC. CB SANT JOSEP BADALONA 90-44 CB ESCOLÀPIES
JÚNIOR FEM. FD CASSANENC JF 53-42 CB ESCOLÀPIES
CADET MASCULÍ CCE MONTESSORI-PALAU 68-39 CB ESCOLÀPIES
INFANTIL MASC. CB ESCOLÀPIES 60-46 VEDRUNA PALAFRUGELL
INFANTIL FEM. VER. AE FORNELLS 40-70 CB ESCOLÀPIES
INFANTIL FEM. NEG. SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET 59-19 CB ESCOLÀPIES
MINI MASC. 06 NJ NJ NJ
MINI MASC. 07 CESET 16-54 CB ESCOLÀPIES
MINI FEM. CB ESCOLÀPIES 62-12 CB GRIFEU-LLANÇÀ
PRE-MINI MASC. 08 BÀSQUET VILAFANT 34-67 CB ESCOLÀPIES
PRE-MINI MASC. 09 CB SANT FELIU 09 27-38 CB ESCOLÀPIES
PRE-MINI MASC. 10 UNIÓ VEDRUNA MASCULÍ 50-14 CB ESCOLÀPIES
PRE-MINI FEM. UNIÓ VEDRUNA GIRONA 55-5 CB ESCOLÀPIES