JORNADA 11

26 i 27 de Novembre del 2016.

Jornada amb un balanç de 7 victòries i 4 derrotes.

El Sènior Masculí es retroba amb la victòria en l’últim partit de la jornada en un partit dur i intens. Els vermells tot i dominar petits avantatges, han encaixat un parcial en contra força ample i a falta de poc més d’1 minut els locals han capgirat el marcador. Els vermells, tirant de casta, han pogut tornar-lo a capgirar, i tot i la jugada final, mal executada pels locals, els vermells s’han endut la victòria a casa.

El Sots-25 Femení també es retroba amb la victòria en un partit en què les vermelles tot i dominar en força estona el joc, no van saber treure rèdit de l’avantatge, fet que va provocar que les gironines forcessin la pròrroga en els últims minuts. Al temps extra, les vermelles, a la èpica, van saber treure profit de les superioritats sota taulells i van fer que la victòria es quedés a casa no sense patir.

El Cadet Masculí segueix invicte en la seva categoria després de guanyar el derbi figuerenc. Els vermells van sortir molt endollats durant els dos primers quarts, però a la represa, els vermells no van saber dominar del tot els taulells. Tot i així, no van possibilitar que els blaus entressin al partit, emportant-se una altra victòria. El Cadet Femení guanya en un partit en què la bona defensa feta per les vermelles fa que, tot i fallar molts bàsquets fàcils, les vermelles s’enduguin el partit.

L’Infantil Masculí perd el seu partit tot i anar de menys a més. Molt bona actitud dels figuerencs on poc a poc van demostrant conceptes adquirits. Als vermells sobretot els hi ha costat molt controlar el rebot i encistellar en els primers compassos de partit.

El PreInfantil Masculí guanya el seu aprtit disputat a la pista central de Fontajau. Tot i algunes parts on els vermells abusaven d’individualitats, la concetració i l’esforç visitant han tingut el seu fruit amb una merescuda victòria. El PreInfantil Femení guanya sense complicacions un partit en què les vermelles tenien marcat. Bona intensitat de les vermelles sobretot ofensivament i on l’ofici d’aquestes han fet que el partit es quedés a casa.

El Mini Masculí perd el derbi marcat per les baixes vermelles. Els vermells, tot i tenir bons detalls de joc, han acusat el cansament i això ha fet que el derbi es quedés pels vilafantencs. El Mini Femení guanya en un partit on les vermelles van donar molt bon joc ofensiu i on poc a poc van assimilant els conceptes treballats. Partit on les cistelles fàcils anotades han sigut fonamentals.

El PreMini Masculí 2007 perd en el seu desplaçament on els vermells no s’han trobat còmodes en cap moment. El PreMini Masculí 2009 perd el seu partit en un matx on els més petits de la casa poc a poc comencen a donar joc, però on la diferència física dels visitants segueix sent determinant.