Informació per als Campionats de Catalunya

Aquest cap de setmana es disputaran dos Campionats de Catalunya a Figueres, el Cadet Masculí Nivell A i el Pre-Infantil Femení.

En aquest post trobaràs tota la informació necessària per gaudir dels Campionats de Catalunya al màxim. Els horaris i encreuaments, com arribar a totes les instalacions esportives, on aparcar, què fer, on dormir, on menjar… Esperem que us ajudi!

 

HORARIS I ENCREUAMENTS

 

Ja disposem de tots els horaris i encreuaments del cap de setmana que podreu veure a continuació amb els cartells proporcionats per la FCBQ.

 

 

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES I APARCAMENT

 

El Campionat de Catalunya Cadet Masculí Nivell A es jugarà diumenge dia 4 de juny al Pavelló Municipal de Figueres, podeu trobar la informació en aquest linkI us adjuntem la localització:

 

 

El Campionat de Catalunya Pre-Infantil Femení es jugarà el dissabte dia 3 i el diumenge dia 4 al Poliesportiu Municipal de Figueres, podeu trobar la informació en aquest linkI us adjuntem la localització:

 

 

Figueres disposa de 3 aparcaments a prop de la zona esportiva per tal que pogueu estacionar el vostre cotxe, dos de gratuïts i un de pagament. En cas que els aparcaments estiguin complerts també podríeu aparcar a l’esplanada del Castell de Sant Ferran, molt aprop de les dues instal·lacions esportives. Aquí podeu trobar tota la informació sobre els aparcaments disponibles:

 

 

Per altra banda, per tal d’ajudar a tots els equips participants aquí us deixem alguns consells i recomanacions. Feu click sobre els enllaços per trobar informació a la pàgina de l’Ajuntament de Figueres.

 

QUE FER?

Gaudiu de Figueres si teniu una estona lliure, és una ciutat vital per gaudir-ne en cadascuna de les estacions de l’any amb activitats diverses: museus, fires, festes, oci, compres, esport…

 

ON DORMIR?

Per als participants que optin per passar el cap de setmana sencer a Figueres, aqui us deixem alguns hotels de totes les categories fins a aparthotels, pensions i hostals. Per si encara no teniu on passar la nit.  

 

QUE ET VE DE GUST MENJAR?

El club oferirà Servei de bar amb entrepans freds i calents i diverses begudes. Però si esteu buscant algun restaurant per seure a taula i gaudir de la gastronomia empordanesa aqui teniu suggerències

 

I en cas de que volgueu saber altres coses sobre la ciutat podreu trobar informació útil en aquest link.

Per qualsevol dubte que us pugui sorgir poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de cbescolapies@gmail.com o trucant al 606064540 (Manel Compte) .