I MEMORIAL ROSER LLOP

I MEMORIAL ROSER LLOP

El diumenge dia 15 d’Abril, a les 10:00h al Pavelló Municipal de Figueres, el CB Escolàpies Figueres inaugura el Memorial Roser Llop.

 

 

La Roser Llop va ser una destacada esportista figuerenca. Acompanyada d’una generació de jugadores inigualables varen aconseguir que el bàsquet femení a Figueres arribés a jugar a la màxima divisió de la lliga espanyola sota el nom i el patrocini de La Casera. Després va seguir la seva carrera fora de la nostra ciutat convertint-se en una de les millors jugadores de l’estat espanyol.

Ens fa molta il·lusió recordar-la i fer-li un homenatge que creiem ben merescut. Volem que la Roser es converteixi en un referent del bàsquet figuerenc. Sobretot per les joves jugadores que, com ella va fer en el seu moment, s’esforcen dia a dia i volen progressar a base d’entrenar i passar-ho bé jugant. La nostra intenció es que aquest Memorial sigui el punt de sortida d’un esdeveniment que un cop l’any ens permeti recordar a la Roser, potenciar el bàsquet femení i gaudir d’un bon partit de bàsquet de formació.

En aquest Memorial ens acompanyaran la família de la Roser, moltes de les que varen ser les seves companyes a La Casera i també diferents representants institucionals. Després de record- ar-la, es disputarà un partit de categoria infantil femení entre el C.B. Escolàpies Figueres i un combinat amb les millors jugadores de la Territorial Gironina.

Us agraïm molt a tots els que compartiu aquesta informació que ens ajuda a difondre aquest acte i la figura de la Roser Llop.