2on Torneig Flama del Canigó

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Llançà ha estat l’escenari, aquest dilluns 12 de juny, de la presentació oficial de la segona edició del Torneig Flama del Canigó de categoria sènior que es disputarà el proper cap de setmana del 17 i 18 de juny a Llançà (femení) i a Figueres (masculí).

Les localitats gironines de Llançà i Figueres seran les seus d’un torneig que, en la seva segona edició, reunirà als finalistes femenins i masculins de la Copa Catalunya 2016-17 i als combinats finalistes de les lligues del Languedoc-Roussillon franceses.

Dissabte 17 i diumenge 18 de juny, serà quan els pavellons municipals d’ambdues localitats gironines acullin aquest torneig amb format de final a quatre. BARÇA CBS i CBF CERDANYOLA-VILA UNIVERSITARIA en femenins, i MATARÓ PARC BOET i ARACENA-CB SANT JOSEP-EL REBOST en masculins seran els representants catalans d’enguany d’un torneig que va néixer la temporada passada fruit dels vincles de col·laboració establerts els darrers anys entre la representació de la federació francesa a la Catalunya Nord i la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Per la part que ens toca a la ciutat de Figueres, en categoria masculina, els equips francesos seran el SAINT ESTEVE BASKET CLUB i el NîMES BASKET i es jugarà en el Pavelló Municipal de Figueres: les semifinals del dia 17 a les 17h i a les 19h, i el 3t i 4t lloc i final del dia 18 a les 10h i 12h respectivament.

Us convidem a tots a assistir a aquest esdeveniment que tenim l’ocasió de celebrar a casa, on ens ajuntarem els dos clubs figuerencs per gaudir del bon bàsquet i per aprendre i veure de nivells més alts. Una gran oportunitat per omplir un altre cap de setmana de bàsquet, aquest esport que tant ens agrada i ens uneix.

 

_