20 ANYS

El passat 19 de Novembre vam gaudir d’una magnifica presentació de la temporada 2016/2017.

El dissabte a les 18 hores el C.B. Escolàpies Figueres va fer la presentació dels seus equips per la temporada 2016/2017 que és la 20ª del club, al Pavelló Municipal, amb una assistència total d’unes 400 persones.

L’acte va comptar amb la presència de l’Alcaldessa de la ciutat, el Regidor d’Esports, el President de la Federació Catalana de Bàsquet a Girona, el Director de l’escola i Presidenta de l’AMPA d’Escolàpies Figueres.

Es varen presentar els 13 equips del Club i l’Escola de Bàsquet. En total el Club compta aquesta temporada amb un planter de 185 jugadors (156 del club i 29 de l’escola de bàsquet).

En els parlaments es va remarcar la vitalitat del club i la feina feta en aquestes 20 temporades amb un seguit d’informacions que es van anar explicant al llarg de l’acte així com l’objectiu pel futur. De tot això destaquem:

  • Les 16 temporades de l’Escola de Bàsquet que és totalment gratuïta.
  • L’acompliment total del Codi Ètic pel que fa a fitxatges de jugadors en etapes de formació.
  • L’objectiu de ser el millor club pel treball base per la qualitat de l’ensenyament donat i preu ajustat de les quotes cobrades.

Tots els jugadors van rebre com a obsequi d’aquesta temporada una samarreta commemorativa dels 20 anys del Club.

L’acte va comptar amb la col·laboració del prestigiós DJ RUBEN RIDER, al qual agraïm profundament la seva assistència. Al final es va servir un refrigeri a tots els assistents.

 

Aquí podeu gaudir de la GALERIA d’imatges