19/20 – JORNADA 8

19/20 – JORNADA 8

Jornada marcada sens dubte per la presentació dels equips del C.B. Escolàpies i de la seva Escola de Bàsquet.  

Jornada marcada sens dubte per la presentació dels equips del C.B. Escolàpies i de la seva Escola de Bàsquet.  En una matinal plena d’il·lusió i bon ambient s’han presentat els 14 equips de l’entitat i les dues escoles de bàsquet que gestiona, la d’Escolàpies Figueres i la del Maria Àngels Anglada.  En total més de 200 jugadors han estat cridats un a un i han fet les fotografies d’equip i de grup. En el seu parlament el president del club Ramon Pastoret ha demanat a l’Ajuntament que no abandoni el projecte de Figueres 2020 i que  dialogui amb la Federació per tal que es pugui acabar fent encara que sigui més endavant, també ha demanat que no s’aturi el projecte del tercer pavelló i que no es descarti la cobertura de les pistes exteriors del Roser Llop.  Ha tancat l’acta la Alcaldessa de la ciutat Agnès Lladó que ha destacat el paper de cohesió social que té la entitat dins la ciutat. L’acte també ha comptat amb la presencia del Regidor d’Esports Cèsar Barrenechea, el Regidor de Joventut i Director pedagògic d’Escolàpies Josep Alegrí, el diputat d’Esports de la Diputació de Girona Jordi Masquef, el Regidor de l’Ajuntament  Miquel Fernández, el President de la Federació de Bàsquet a Girona Xavier Santaló,  la Directora d’Escolàpies Roser Salip i representant de l’Ampa Esther Jubiñà.

En l’àmbit esportiu aquesta jornada ens ha portat les victòries del SÈNIOR MASCULÍ i SOTS-25 MASCULÍ i la derrota del SÈNIOR FEMENÍ que tot i fer un molt bon partit no va poder aconseguir la victòria a Sant Gregori.

També destaquem la treballada victòria del PRE-MINI FEMENÍ davant el Ceset i del MINI MASCULÍ 09-10 a L’Escala i tot i la derrota el molt bon partit del JÚNIOR MASCULÍ davant d’un dels líders de la categoria.


CATEGORIAEQUIP LOCALRES.EQUIP VISITANT
SÈNIOR MASCULÍCB ESCOLÀPIES FIGUERES70-67CB PALAU SACOSTA SALT
SÈNIOR FEMENÍC.B. SANT GREGORI72-62CB ESCOLÀPIES FIGUERES
SOTS-25 MASCULÍ CB ESCOLÀPIES FIGUERES94-73C.B. PALAFOLLS
JÚNIOR MASC. CB ESCOLÀPIES FIGUERES66-74BC TORROELLA
CADET FEMENÍ NIVELL ANJNJNJ
CADET FEMENÍ NIVELL BCB LA VALL D’EN BAS 1R ANY63-52CB ESCOLÀPIES FIGUERES-CADAQUÈS 
INFANTIL MASC.NJNJNJ
PRE-INFANTIL FEM. 
CB ESCOLÀPIES FIGUERES72-53CESET
MINI MASC. 08BÀSQUET VILAFANT73-41CB ESCOLÀPIES FIGUERES
MINI MASC. 09-10PRISCO-L´ESCALA B26-76CB ESCOLÀPIES FIGUERES
MINI FEM. 09-10F.D CASSANENC80-30CB ESCOLÀPIES FIGUERES
PRE-MINI MASC. 12BC FONTAJAU IN2IN NEGRE53-2CB ESCOLÀPIES FIGUERES
PRE-MINI MASC. 11CB BANYOLES8-58CB ESCOLÀPIES FIGUERES
PRE-MINI FEM. 11-12CB ESCOLÀPIES FIGUERES0-50LES ALZINES A