18/19 – JORNADA 4

20 i 21 d’Octubre del 2018.

Una jornada de desplaçaments llargs per les noies i una gran remuntada dels nostres júniors.

El Sènior Femení perd contra un rival que va dominar el partit durant una bona part. No obstant, les alternances defensives de les vermelles van fer que el partit comencés a tenir tonalitat vermella, tot i que amb temps insuficient per capgirar el marcador.

El Júnior Masculí A s’abona a la èpica i al patiment al guanyar un clàssic del bàsquet català en un partit on els vermells van remuntar 20 punts en contra. Durant la primera part, els vermells han estat tous en defensa i no tenien bon encert en atac, però a la represa, gràcies al bon treball en defensa i al bon percentatge de tir exterior, han donat la volta al marcador en un pavelló que creia en el que estaven fent els joves vermells, que, al final, han obtingut una valuosa victòria contra un dels capdavanters.

El Júnior Masculí B  perd en un partit on els vermells no han estat al seu millor nivell i on els errors no forçats i el poc encert en atac han estat determinants.

El Júnior Femení guanya en un matx on les vermelles, tot i sortir poc intenses, milloren a base que passa el temps i guanyen en un matx on la feina en defensa ha sigut clau.

El Cadet Masculí perd contra el millor equip de la lliga en un partit sense color, però on els vermells no han baixat els braços.

El Cadet Femení guanya gràcies a una molt bona tasca en defensa i en alternances defensives que han permès que les vermelles impossessin un sever parcial ben entrada la segona part.

El Cadet Femení-UE Cadaqués perd en un partit de menys a més on les vermelles poc a poc van trobant el seu joc, sobretot a la segona part.

El PreInfantil Masculí perd en un matx on els errors en defensa, tot i millorar-los a la segona part, i les imprecisions han estat determinants.

El Mini Masculí 2007 perd degut als errors en la defensa i els errors sota cistella han sentenciat els vermells.

El Mini Femení 2007 perd tot i competir durant tot el matx en un partit on les vermelles han estat tota l’estona lluitant tot i la diferència en el marcador.

Per altra banda, el Mini Femení 2008/2007 guanya tot i les baixes en un matx on les vermelles han castigat els errors rivals i defensant molt bé.

El PreMini Masculí 2009/2010 guanya un intensíssim derbi figuerenc on els vermells han tret profit dels errors blaus.

El PreMini Masculí 2011 perd tot i competir en tot el partit en un matx on el cansament en el tram final ha decantat la balança.

Per últim, en el partit on s’enfrontaven el PreMini Femení 2009/2010 contra el PreMini Femení 11 guanyen les grans en un matx on la germanor i l’esportivitat han sigut la tònica dominant en tot el partit.

 

_

CATEGORIA EQUIP LOCAL RES. EQUIP VISITANT
SÈNIOR MASCULÍ NJ NJ NJ
SÈNIOR FEMENÍ CB LA VALL D’EN BAS 63-40 CB ESCOLÀPIES FIGUERES
SOTS-25 MASCULÍ NJ NJ NJ
JÚNIOR MASC. A CB ESCOLÀPIES FIGUERES 76-71 UE MARTORELL
JÚNIOR MASC. B CB OLOT 74-26 CB ESCOLÀPIES FIGUERES
JÚNIOR FEM. CB LA VALL D’EN BAS 40-73 CB ESCOLÀPIES FIGUERES
CADET MASCULÍ CB ESCOLÀPIES FIGUERES 23-138 CB FARNERS
CADET FEMENÍ CEB GIRONA 44-66 CB ESCOLÀPIES FIGUERES
CADET FEM. -CADAQUÉS CB ESCOLÀPIES FIGUERES 20-62 UE CELLERA AMER
PREINFANTIL MASC. CB ESCOLÀPIES FIGUERES 33-74 CB BANYOLES
MINI MASC. 07 CB ESCOLÀPIES FIGUERES 54-78 CB SANT NARCÍS U12
MINI MASC. 08 NJ NJ NJ
MINI FEM. 07 GEIEG UNIGIRONA A 76-26 CB ESCOLÀPIES FIGUERES
MINI FEM. 07-08 CEJ JOVENTUT CELRÀ 26-41 CB ESCOLÀPIES FIGUERES
PRE-MINI MASC. 09-10 CB ESCOLÀPIES FIGUERES 51-42 CB ADEPAF
PRE-MINI MASC. 11 CB ESCOLÀPIES FIGUERES 35-41 CB SALT NEGRE
PRE-MINI FEM. 09-10 CB ESCOLÀPIES FIGUERES 11 2-52 CB ESCOLÀPIES FIGUERES 09/10
PRE-MINI FEM. 11 CB ESCOLÀPIES FIGUERES 11 2-52 CB ESCOLÀPIES FIGUERES 09/10