18/19 – JORNADA 1

18/19 – JORNADA 1

29 i 30 de Setembre del 2018

Engeguem les màquines guanyant 5 dels 6 partits disputats aquest cap de setmana.

El Sènior Masculí inicia la temporada amb victòria pels vermells en aquesta lliga tan especial, i per tant, victòria important. Els vermells van sortir molt tensos, però al segon quart van agafar un rèdit de 10 punts que no van deixar anar durant tot el partit (tot i l’important percentatge d’errors), el qual els vermells van haver de tirar d’experiència i veterania per sobreposar-se al joc de contacte rival.

El Júnior Masculí va disputar el seu segon partit a una complicada pista (vigent campió de Nivell A de BCN) on els vermells han hagut de treballar de valent durant tot l’encontre per endur-se la victòria cap a casa.

El Júnior Masculí B s’estrena en la categoria amb un partit molt patit on els vermells, gràcies a la concentració i al bon control del tempo del partit, han pogut donar la victòria a l’afició local. El vermells, tot i les alternances de les defenses del rival han sabut mantenir la calma i endur-se el matx en un final d’infart.

El Júnior Femení inicia la temporada de la millor manera, en un partit dominat de principi a fi per les vermelles on la feina en defensa va ser clau. Gran aportació de les Cadets.

El Cadet Femení – UE Cadaques obria la jornada jugant a casa, en un partit que ha servit per a què les noves incorporacions del Cadaqués omencessin a competir. Les vermelles no van estar gaire encertades, fet que va provocar que les olotines en transició, marquessin i castiguessin.

_

CATEGORIA EQUIP LOCAL RES. EQUIP VISITANT
SÈNIOR MASCULÍ C.B. FARNERS B 48-49 C.B. ESCOLÀPIES FIGUERES
SÈNIOR FEMENÍ NJ NJ NJ
SOTS-25 MASCULÍ CEJ  CELRÀ 36-55 C.B. ESCOLÀPIES FIGUERES
JÚNIOR MASC. A VIVE – EL MASNOU BASQUETBOL A 80-86 C.B. ESCOLÀPIES FIGUERES
JÚNIOR MASC. B C.B. ESCOLÀPIES FIGUERES 45-44 C.B. SALT
JÚNIOR FEM. C.B. ESCOLÀPIES FIGUERES 81-38 UE CELLERA AMER LES PLANES HIPRA
CADET MASCULÍ NJ NJ NJ
CADET FEMENÍ NJ NJ NJ
CADET FEM. -CADAQUÉS C.B. ESCOLÀPIES FIGUERES 23-100 C.B. OLOT C
PREINFANTIL MASC. NJ NJ NJ
MINI MASC. 07 NJ NJ NJ
MINI MASC. 08 NJ NJ NJ
MINI FEM. 07 NJ NJ NJ
MINI FEM. 07-08 NJ NJ NJ
PRE-MINI MASC. 09-10 NJ NJ NJ
PRE-MINI MASC. 11 NJ NJ NJ
PRE-MINI FEM. 09-10 NJ NJ NJ
PRE-MINI FEM. 11 NJ NJ NJ